U Kunt uit onze gehele menukaart een 3 gangen menu samenstellen uit de voor, hoofd en nagerechten. Voor de gerechten met 

* vragen wij een meerprijs van € 2,00.

 

3 Gangen keuzemenu € 24,00

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag (met uitzondering van feestdagen)

3 Gangen keuzemenu € 27,50

Iedere vrijdag , zaterdag en zondag ( ook tijdens de feestdagen)

 

Familie diner

 

Het familie diner kan besteld worden vanaf 4 personen. Doordeweeks kost het familie diner

€ 25 p.p. Vrijdag, zaterdag kost het diner € 28,50 p.p.

Voorgerecht

Een lekker begin van knoflookballekes en kip panikie.

Soep

In het midden van de tafel een goei pan soep.

Tussengerecht

Een verfrissend cocktailtje van noorse garnalen en garnalen tartaar.

Hoofdgerecht

Een combinatie van duivelstjes quesedilla, vietnamees viske en romige kip.

Nagerecht

Een combinatie van chocoladetaartje, vruchtenstokje, kersenfik en sorbetijs

 

Vooraf genieters

 

Scheurbrood met olijven tapenade en kruidenboter           €  6,00

Scheurbrood de luxe                                                                  € 12,00

Scheurbrood met olijven tapenade, kruidenboter, olijven, gekruide ansjovis, schijfjes schwartz walder en Port Salut kaas.

 

Waterig genoegen

 

Zomer, een heerlijke zomerse tomaten soep op smaak gebracht met basilicum tapenade en een vleugje munt.  (vegetarisch)                                                                                   

biertip: La Trappe witte trappist

€ 5,90

 

Herfst, een lekkere zoete pompoensoep van muskaat pompoen met een vleugje kokos. Deze soep is niet de pompoensoep

die u zelf thuis maakt, maar zoals wij hem maken.   (vegetarisch)        

biertip: Westmalle dubbel                                                               

€ 5,90

 

lente, een romige ongebonden soep op basis van uitgeknepen kip gevuld met kip, lente uitjes en bieslook.   

biertip: Hoegaarden witbier

€ 5,90

 

Winter, goed gevulde Joodse goulash soep, niet te vergelijken met de Oostenrijkse of Hongaarse goulash soep  door gebruik

van andere kruiden!

Biertip: La Trappe dubbel

€ 5,90

 

Koude voorgenieters

 

Carpaccio klassiek, carpaccio zoals carpaccio hoort te zijn, lekker, puur runderhaas, dun gesneden met heerlijke dressings,

kaas en kappertjes.

Biertip: Palm

€ 9,90

 

Carpaccio Hollandaise, de voorgaande carpaccio gecombineerd met een verse witlofsalade afgemaakt met noten, gebakken spek

en een unieke geitenkaas – zoethout dressing. Een heerlijke combinatie om jezelf eens te kietelen.

Biertip: Mc Chouffe

€ 10,20

 

Garnalen bordje, tegen alle tradities in, op een bordje in plaats van een cocktailglas, met verse salade en tijger garnalen.

Geserveerd met knoflook-, cocktail-  en een kruidensausje.

Biertip: Leffe blond

Normale portie € 8,80

Kleine portie € 6,90

 

Gerookt en Ongerookt, zoals de Japanner het bedoeld heeft, dunne plakjes rauwe vis en zoals de Nederlander het bedoeld heeft,

dunne plakjes gerookte vis.

Biertip: Maredsous blond

Normale portie € 8,90

Kleine portie € 6,90

 

Griekse spinazie, een gerecht van verse bladspinazie, vanmorgen geplukt, gewassen en nu al op uw bord, zo snel kan HAK het

niet eens! Geserveerd met gyros en tzatziki-mosterd dressing. ( kan vegetarisch )

Biertip: La Trappe Puur

Normale portie € 7,70

Kleine portie € 6,70

 

Geitig blehren, een verse witlof salade, afgemaakt met noten, gebakken spek en een unieke dressing van zoethout met gesmolten

geitenkaas. (kan vegetarisch)

Biertip: Mc Chouffe

Normale portie € 7,40

Kleine portie € 6,10

 

Klassieker, ongeschilde meloen, U moet zelf ook wa te doen hebben, gecombineerd met Schwarzwälder Schinken. Geserveerd

op een bedje van verse sla en muntdressing.

Biertip: La Trappe Isidor

€ 8,90

 

Warme voorgenieters

 

Reuze champignon, Reuze afgezaagd, maar reuze lekker!! Een Portabella roergebakken in oestersaus en gevuld met; Kip,

kangoeroe of Noorse garnalen of vegetarisch.                      

€ 8,20

 

Kip paniekie, Ondertussen een klassiek gerecht geworden bij In den Bergsche tuin. Ontstaan door zware paniek in de keuken,

te hete olie, te veel sambal en te veel Sambuca. En fikken! Een lekker licht pikant kipgerecht. ( kan vegetarisch )

Biertip: Heeren van Eynthoven                                                                

Normale portie € 7,50

Kleine portie € 6,50

 

Knoflookballekes, Heftig met knoflook gevulde gehaktballekes geserveerd in pikante tomatensaus met uitjes en jonge kaas.

Morgen een belangrijke afspraak , gaat U door naar het volgende gerecht. ( kan vegetarisch )

Biertip: Brugse zot dubbel

Normale portie € 7,80

Kleine portie € 4,80

 

Taartje van bloedworst, Gebakken bloedworst met appelcompôte en geitenkaas. Lekker ouderwets genieten van een heeeel

oud gerecht. De haute cuisine van onze keuken. Bla bla.

Biertip: La Trappe Quadrupel

€ 7,90

 

Heksenfeest, mosselen en paddenstoelen in een kruidige roomsaus met een vleugje knoflook, Gwoon lekker, nie meer,

nie minder! (kan vegetarisch )

Biertip: Omer                       

Normale portie € 7,80

Kleine portie € 6,10

 

Kruipertjes, wijngaard slakken in een huisje met veel knoflook boter……verdere uitleg lijkt ons overbodig.

Biertip: Urthel Samaranth 

Normale portie € 8,20

Kleine portie € 6,50

 

Nr 1 voorgerecht, De lekkerste voorgerechten warm en koud, vlees en vis, op één bord geserveerd. Speciaal voor degene die

niet kan kiezen!!

€ 9,20

 

Hoofd genieters vlees

 

Haasje cordon bleu, In katenspek en kaas gewikkeld varkenshaasje op een bedje van oosterse roerbakgroenten.

Biertip: La Trappe Blond

€ 17,60

 

Cowboy mix, Voor de echte vleeseter een trio van runderhaas, kangaroe en een lekker kruidig   gemarineerd stuk spare rib.

Biertip: Mc Chouffe

€ 17,80

 

* Het echte werk, hetzelfde als bij de vorige, de Cowboy mix, maar dan nog aangevuld met

gegrilde speenvarken en pikante kipvleugels.

€ 19,90

 

* Lekker stuk,  een goei stuk runderhaas van de grill met onze eigen kruidenmix. Assjeblief geen grappen over de naam,

we hebben ze allemaal al gehoord!!

Biertip: Leffe Tripel                        

€ 22,80

 

Op een stokske, Spiesjuh van gemarineerde varkenshaas overgoten met een donkere zoete kerriesaus. Meer dan 300 gr,

hier kom je zeker voor trug!

Biertip: Wittekerke rosé bier

€ 18,10

 

Duiveltjes Quesadilla, Gemarineerde ossenhaaspuntjes roergebakken met jalapeno pepers, gegratineerd met kaas,

En als wij zeggen pikant, bedoelen we ook pikant!!

Biertip: Corona

€ 18,90

 

Ginne smack, dik stuk ham gevuld met gerookte zalm met roquefort saus.

Biertip: La Trappe Blond

€ 17,80

 

Chimmichurrie, 300 gr. rib eye pikant gemarineerd en geserveerd in een pikante knoflook tomaten, muntsalsa.

Let op: dit gerecht brandt echt goed na.

Biertip: Karmeliet

€ 18,90

 

* Tournedos, een lekker stuk runderhaas gevuld met geitenkaas of blauwe kaas.    

Biertip: Brugse zot dubbel  

€ 23,20

 

Genieters uit de zee

 

Vietnamees viske, pangasiusfilet gemarineerd en gegaard in een Vietnamese kruidenmix op originele wijze in een bananenblad.

Biertip:

€ 16,20

 

Slippertje, een speciaal gerecht voor al onze scheefschaatsers onder ons. Verse slibtongetjes gesudderd in roomboter,

verder gewoon puur naturel.

Biertip:                                                                                            

€ 17,60

 

Stoofpotje, van botervis, garnalen, gerookte zalm met kappertjes. Het lijkt misschien een wat vreemde combinatie maar lekkurr.

Biertip:

€ 18,20

 

Gamba’s, we zijn geen verraders en zullen dat zeker niet doen, wat zal het toch zijn?

Gegaard in een flinke knoflook tapenade.

Biertip:

€ 18,00

           

Genieten van tok tok gerechten

 

Marokkaanse kip, origineel Marokkaans smoorgerecht, van kipfilet reepjes en gedroogd fruit.

Biertip: Leffe Royal

€ 16,90

 

Romige kip, kipreepjes gestoofd in een witte wijn roomsaus met suri-jammersticks.

Biertip: Urthel saisonnière

€ 16,50

 

Thai kip curry, heerlijk middel pikant gerecht van rode curry en wokgroentes.

Biertip: Erdinger

€ 16,90

 

Kip fajitas, Gegrilde kipfilet reepjes met originele Mexicaanse kruiden, geserveerd met tortilla’s enz. enz. enz.

Biertip: Corona        

€ 17,90

 

Vegetarische genieters

 

Thai curry mix, een middel pikant gerecht van wokgroentes en rode curry. Dit is een veganistisch gerecht. 

€ 14,20

 

Groente chakalakka, een mix van groentes in een zoetige kaneel tomatensaus met een vleugje knoflook. Dit is een puur

veganistisch Afrikaans gerecht.              

€ 14,50

 

Vegetarisch duiveltje, Roergebakken vlees alternatieven met roerbak groentes en jalapeno pepers. Gegratineerd met tortilla’s

uit de oven.                                                   

€15,20

 

Oosters genoegen, vlees alternatieven en groentes roer gebakken op Vietnamese wijze,nagegaard en geserveerd in een

bananenblad.                                                

€ 15,70

 

Vegetarisch Mexicaantje,   Een traditioneel Mexicaans gerecht maar dan vegetarisch

met groenten en diverse vlees alternatieven. Geserveerd met tortilla pannenkoekjes,

tomaat, kaas en uitjes.

€ 15,70

 

Na genieters

 

Vruchtenstokkie, fruitspiesjes van vers fruit met slagroom

€ 6,90

Dame blanche, bij ons met vanille- en chocolade-ijs en warme en warme chocoladesaus

€ 6,00

Proeverij, een lekkere combinatie van drie verschillende soorten ijs en slagroom

€ 6,20

Kersenfik, brandende kersen met boeren roomijs en slagroom

€6,00

Chocoladetaartje, een chocolade brownie met witte chocolade cocossaus

€ 6,20

Nr 3 Nagerecht, Na veler verzoek eindelijk de hekkensluiter van het nr 1 voorgerecht. Het is een combinatie van onze nagerechten

€ 6,20

American Beauty, traditionele Amerikaanse cheesecake, maar dan wel lekker

€ 6,20

* Coupe belachuluk, Veel ijs enzo…..

€ 8,50

* Kaasplankje, ja di gaak nie uitleggen…..

€ 8,00

Zomers, een frisse sorbet van mango- passievruchten sorbet ijs

€ 6,20