Iedere dinsdag, woensdag en donderdag kunt u een 3-gangen menu samenstellen uit de gehele menukaart en het dessert buffet voor € 24,- Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt deze aanbieding niet en kost het 3-gangen menu € 27,50

Om kwaliteit te bereiden moet je kwaliteit inkopen dat betekent dat sommige produkten duurder zijn met inkopen, voor deze produkten vragen wij in het 3-gangen menu een meerprijs van € 2,- dit zijn de gerechten met een sterretje erbij.


Kip

 

Voorgerechten  € 7,50

 

Paniek, Klassiek gerecht bij In den Bergsche tuin. Ontstaan door zware paniek in de keuken, te hete olie, te veel sambal en te veel
Sambuca. En fikken! Een lekker licht pikant kipgerecht.


Biertip! Averbode Blond    

 

Reuze champignon, Reuze afgezaagd, maar reuze lekker!! Een Portabella roergebakken in oestersaus en gevuld met kip.

Biertip! Gruut Inferno Blond

 

Lente soeppie, Een romige ongebonden soep op basis van uitgeknepen kip gevuld met kip, lente uitjes en bieslook.

Biertip! Tank 7 Farmhouse Ale

 

Hoofdgerechten € 17,00

 

Chimmichurie, Kipfilet gegaard in een pittige Argentijnse paprika tappenade.

Bierttip! Gunnamatta Ipa

 

Romige kip, Kipreepjes gestoofd in een witte wijn roomsaus met vers gesneden prei en champignons.

Biertip! Helse Engel Tripel

 

Thai kip curry, Heerlijk middel pikant gerecht van rode curry en wokgroentes. Geserveerd met rijst.

Biertip! Kanunnik Tripel

 

Kip fajitas, Gegrilde kipfilet reepjes met originele Mexicaanse kruiden, geserveerd met tortilla’s enz. enz. enz.

Biertip! Hoptimist Imperial Ipa

 

 

VIS


Voorgerechten € 8,50

 

Nieuw, Salade met koude, gerookte en ongerookte vissoorten afgetopt met runder carpaccio geserveerd met knoflook gazpacho.

Biertip! Budels Blond 4,7

 

Garnalen bordje, Tegen alle tradities in, op een bordje in plaats van een cocktailglas, met verse salade en tijger garnalen.

Biertip! Witte Parel

 

Gerookt, Een schoteltje van gerookte vissoorten op en bedje van sla met Wasabi mayonaise. Bla bla bla bla en bla

Biertip! Othmar Rauch

 

Hoofdgerechten €18,00

 

Vietnamees viske, Pangasiusfilet gemarineerd en gegaard in een Vietnamese kruidenmix op originele wijze in een bananenblad.

Biertip! Texels Skuumkoppe

 

Slippertje, Een speciaal gerecht voor al onze scheefschaatsers onder ons. Verse sliptongetjes gesudderd in roomboter, verder gewoon puur
naturel.

Biertip! Dulle Teve Tripel                                                

 

Stoofpotje, Van diverse vissoorten, gerookte zalm met kappertjes. Het lijkt misschien een wat vreemde combinatie maar lekkurr.

Biertip! St Bernardus Wit

 

Gamba’s, We zijn geen verraders en zullen dat zeker niet doen, wat zal het toch zijn? Gegaard in een flinke knoflook tapenade.

Biertip! Lagunitas Ipa

 

 

Vegetarisch & veganistisch

 

Voorgerechten € 7,50

 

Portabella, Reuze afgezaagd, maar reuze lekker!! Een Portabella roergebakken in oestersaus en gevuld met roerbak groentes.

Biertip! Gruut Inferno Blond             

 

Paniek, Ondertussen een klassiek gerecht geworden bij In den Bergsche tuin. Ontstaan door zware paniek in de keuken, te hete olie, te  veel sambal en te veel Sambuca. En fikken!                            

Biertip! Averbode Blond                                           

 

Ballekes, Heftig met knoflook gevulde ballekes geserveerd in pikante tomatensaus met uitjes en jonge kaas. Morgen een belangrijke
afspraak , gaat U door naar het volgende gerecht.                       

Biertip! Paljas Saison

 

Heks is gek, Vlees vervangers en paddenstoelen in een kruidige roomsaus met een vleugje knoflook, Gwoon lekker, nie meer ,
nie minder!    

Biertip! Budels Weizen

 

Zorba, Een gerecht van verse bladspinazie, vanmorgen geplukt, gewassen en nu al op uw bord, zo snel kan HAK het niet eens! Geserveerd
met tzatziki-mosterd dressing.

Biertip! Maximus Brutus

 

Geitje, Een verse witlof salade, afgemaakt met noten en een unieke dressing van zoethout met gesmolten geitenkaas.

Biertip! Chimay Doree

 

Herfst, Een lekkere zoete pompoen bouillon van muskaat pompoen met een vleugje kokos. Deze soep is niet de pompoensoep die u zelf thuis maakt, maar zoals wij hem maken.     

Biertip! Westmalle Dubbel

 

 

Vegatarisch & Veganistisch

 

 

Hoofdgerechten         15,50

 

 

Thai curry mix, Een middel pikant gerecht van wokgroentes en rode curry. Dit is een veganistisch gerecht.

Biertip! Kanunnink Tripel

 

Groente chakalakka, Een mix van groentes in een zoetige kaneel tomatensaus met een vleugje knoflook. Dit is een puur veganistisch Afrikaans gerecht.   

Biertip! Rebelse Strop

 

Vegetarisch duiveltje, Roergebakken vlees alternatieven met roerbak groentes en jalapeno pepers. Gegratineerd met tortilla’s uit de oven.

Biertip! Gunnamatta Ipa

                                      

Oosters genoegen, Vlees alternatieven en groentes roer gebakken op Vietnamese wijze,nagegaard en geserveerd in een bananenblad.

Biertip: Texels Skuumkoppe                                      

 

Vegetarisch Mexicaantje, Een traditioneel Mexicaans gerecht maar dan vegetarisch met groenten en diverse vlees alternatieven. Geserveerd met tortilla pannenkoekjes,tomaat, kaas en uitjes.

Biertip! Hoptimist Imperial Ipa

 

 

Kindermenu € 6,50

 

Kindermenu, Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, speciaal voor hun een kindermenu van kipnuggets of frikadel partjes. De kindermenus worden geserveerd met appelmoes, salade en frietjes.

 

 

Vlees

 

Voorgerechten € 7,50

 

Griekse spinazie, Een gerecht van verse bladspinazie, vanmorgen geplukt, gewassen en nu al op uw bord, zo snel kan HAK het niet eens! Geserveerd met gyros en tzatziki-mosterd dressing.

Biertip! Maximus Butus

 

Geitig blehren, Een verse witlof salade, afgemaakt met noten, gebakken spek en een unieke dressing van zoethout met gesmolten geitenkaas.

Biertip! Chimay Doree

 

Winter, Goed gevulde Joodse goulash soep, niet te vergelijken met de Oostenrijkse of Hongaarse goulash soep  door gebruik van andere kruiden!

Biertip! Budels Capucijn

 

 

Voorgerechten € 8,50

 

Carpaccio klassiek, Carpaccio zoals carpaccio hoort te zijn, lekker, puur runderhaas, dun gesneden met heerlijke dressings, kaas en kappertjes.

Biertip! Brunehout Tripel

 

Taartje van bloedworst, Gebakken bloedworst met appelcompôte en geitenkaas. Lekker ouderwets genieten van een heeeel oud gerecht.

Biertip! Zuster Agatha Quadrupel

 

Knoflookballekes, Heftig met knoflook gevulde gehaktballekes geserveerd in pikante tomatensaus met uitjes en jonge kaas. Morgen een belangrijke afspraak , gaat U door naar het volgende gerecht.                     

Biertip! Paljas Saison

 

Nr 1 voorgerecht, De lekkerste voorgerechten warm en koud, vlees en vis, op één bord geserveerd. Speciaal voor degene die niet kan kiezen!!

 

Vlees

 

Hoofdgerechten € 18,00

 

 

Haasje cordon bleu, In Schwarzwalder gewikkeld varkenshaasje gemarineerd in rauchbier op een bedje van oosterse roerbak groenten..

Biertip! Bax Koud Vuur

 

Cowboy mix, Voor de echte vleeseter een trio van runderhaas, kangaroe en een lekker kruidig gemarineerd stuk spare rib.

Biertip! Bronckhoster Saison

 

Op een stokske, Spiesjuh van gemarineerde varkenshaas overgoten met een donkere zoete kerriesaus. Meer dan 300 gr, hier kom je zeker voor trug!

Biertip! Caracole Amber

 

Duiveltjes Quesadilla, Gemarineerde ossenhaaspuntjes roergebakken met jalapeno pepers, gegratineerd met kaas, En als wij zeggen pikant, bedoelen we ook pikant!!

Biertip! In den Bergsche tuin Love Hops

 

Hoofdgerechten        € 22,50

 

 

* Het echte werk, Hetzelfde als bij de Cowboy mix, maar dan nog aangevuld met gegrilde varkenshaas en kipvleugels.

Biertip! Bronckhorster Saison

 

* Lekker stuk,  Een goei stuk runderhaas van de grill met onze eigen kruidenmix. Assjeblief geen grappen over de naam, we hebben ze allemaal al gehoord!!

Biertip! Jambe des Bois Tripel

 

* Tournedos, Een lekker stuk runderhaas gevuld met geitenkaas of blauwe kaas.

Biertip! Orval blond, blauwe kaas! Page 24 tripel, geitenkaas.

 

Hoofdgerechten € 22,50

 

* Het echte werk, Hetzelfde als bij de Cowboy mix, maar dan nog aangevuld met gegrilde varkenshaas en kipvleugels.

Biertip! Bronckhorster Saison

 

* Lekker stuk,  Een goei stuk runderhaas van de grill met onze eigen kruidenmix. Assjeblief geen grappen over de naam, we hebben ze allemaal al gehoord!!

Biertip! Jambe des Bois Tripel

 

* Tournedos, Een lekker stuk runderhaas gevuld met geitenkaas of blauwe kaas.  

Biertip! Orval blond, blauwe kaas! Page 24 tripel, geitenkaas