Kip

 

Voorgerechten  € 7,50

 

Paniek, Klassiek gerecht bij In den Bergsche tuin. Ontstaan door zware paniek in de keuken, te hete olie, te veel sambal en te veel
Sambuca. En fikken! Een lekker licht pikant kipgerecht.


Biertip! Averbode Blond    

 

Reuze champignon, Reuze afgezaagd, maar reuze lekker!! Een Portabella roergebakken in oestersaus en gevuld met kip.

Biertip! Gruut Inferno Blond

 

Lente soeppie, Een romige ongebonden soep op basis van uitgeknepen kip gevuld met kip, lente uitjes en bieslook.

Biertip! Tank 7 Farmhouse Ale

 

 

VIS


Voorgerechten € 8,50

 

Nieuw, Salade met koude, gerookte en ongerookte vissoorten afgetopt met runder carpaccio geserveerd met knoflook gazpacho.

Biertip! Budels Blond 4,7

 

Garnalen bordje, Tegen alle tradities in, op een bordje in plaats van een cocktailglas, met verse salade en tijger garnalen.

Biertip! Witte Parel

 

Gerookt, Een schoteltje van gerookte vissoorten op en bedje van sla met Wasabi mayonaise. Bla bla bla bla en bla

Biertip! Othmar Rauch

 

 

Vegetarisch & veganistisch

 

Voorgerechten € 7,50

 

Portabella, Reuze afgezaagd, maar reuze lekker!! Een Portabella roergebakken in oestersaus en gevuld met roerbak groentes.

Biertip! Gruut Inferno Blond             

 

Paniek, Ondertussen een klassiek gerecht geworden bij In den Bergsche tuin. Ontstaan door zware paniek in de keuken, te hete olie, te  veel sambal en te veel Sambuca. En fikken!                            

Biertip! Averbode Blond                                           

 

Ballekes, Heftig met knoflook gevulde ballekes geserveerd in pikante tomatensaus met uitjes en jonge kaas. Morgen een belangrijke
afspraak , gaat U door naar het volgende gerecht.                       

Biertip! Paljas Saison

 

Heks is gek, Vlees vervangers en paddenstoelen in een kruidige roomsaus met een vleugje knoflook, Gwoon lekker, nie meer ,
nie minder!    

Biertip! Budels Weizen

 

Zorba, Een gerecht van verse bladspinazie, vanmorgen geplukt, gewassen en nu al op uw bord, zo snel kan HAK het niet eens! Geserveerd
met tzatziki-mosterd dressing.

Biertip! Maximus Brutus

 

Geitje, Een verse witlof salade, afgemaakt met noten en een unieke dressing van zoethout met gesmolten geitenkaas.

Biertip! Chimay Doree

 

Herfst, Een lekkere zoete pompoen bouillon van muskaat pompoen met een vleugje kokos. Deze soep is niet de pompoensoep die u zelf thuis maakt, maar zoals wij hem maken.     

Biertip! Westmalle Dubbel

 

 

Vlees

 

Voorgerechten € 7,50

 

Griekse spinazie, Een gerecht van verse bladspinazie, vanmorgen geplukt, gewassen en nu al op uw bord, zo snel kan HAK het niet eens! Geserveerd met gyros en tzatziki-mosterd dressing.

Biertip! Maximus Butus

 

Geitig blehren, Een verse witlof salade, afgemaakt met noten, gebakken spek en een unieke dressing van zoethout met gesmolten geitenkaas.

Biertip! Chimay Doree

 

Winter, Goed gevulde Joodse goulash soep, niet te vergelijken met de Oostenrijkse of Hongaarse goulash soep  door gebruik van andere kruiden!

Biertip! Budels Capucijn

 

 

Voorgerechten € 8,50

 

Carpaccio klassiek, Carpaccio zoals carpaccio hoort te zijn, lekker, puur runderhaas, dun gesneden met heerlijke dressings, kaas en kappertjes.

Biertip! Brunehout Tripel

 

Taartje van bloedworst, Gebakken bloedworst met appelcompôte en geitenkaas. Lekker ouderwets genieten van een heeeel oud gerecht.

Biertip! Zuster Agatha Quadrupel

 

Knoflookballekes, Heftig met knoflook gevulde gehaktballekes geserveerd in pikante tomatensaus met uitjes en jonge kaas. Morgen een belangrijke afspraak , gaat U door naar het volgende gerecht.                     

Biertip! Paljas Saison

 

Nr 1 voorgerecht, De lekkerste voorgerechten warm en koud, vlees en vis, op één bord geserveerd. Speciaal voor degene die niet kan kiezen!!