Sfeervol uit eten in Eindhoven?

Dan heten wij u van harte welkom bij In den Bergsche Tuin in Eindhoven, waar u een avondje uit aanvult met heerlijk uit eten gaan. Een vorm van ontspanning krijgt bij ons een nieuwe betekenis. Wij bieden u een fijne ambiance en uit eten wordt hier een traktatie dankzij onze overheerlijke en diverse gerechten. Wanneer u zich dus, welverdiend, een avondje uit eten toezegt, doet u dat bij In Den Bergsche Tuin.

Uit eten wordt een betaalbaar feest in Eindhoven

Naast het feit dat bij ons uw culinaire zintuigen worden geprikkeld, zijn wij een betaalbaar etablissement in het doorgaans prijzige Eindhoven. Zo wordt uw avond uit eten wel heel plezierig. Onze uitgebreide menukaart laat u ruim de keuze uit een van de smakelijke gerechten!

Onze specialiteiten voor uw avond uit eten

Wij zijn van vele markten thuis in Eindhoven. Zo bieden wij u een erg complete wijn en bierkaart zodat uit eten een prikkelend geheel wordt. Wij laten u de keuze uit maar liefst 60 verschillende soorten speciaal bier! Geniet u liever van een glas wijn wanneer u uit eten gaat? Ook dan adviseren wij u met plezier en kennis over een passend glas wijn.